ویژگی های ژورنال مناسب : برای شناخت یک مجله مناسب برای ارسال مقاله ابتدا به وب سایت آنها سر بزنید. بخشهایی از وب سایت که مجله را معرفی کرده است را دقیقا بخوانید. سعی کنید که چند مورد از مقالات جدیدی که در ارتباط با مقاله خودتان در این مجله چاپ شده است را بخوانید تا دستتان بیاید که در چه سطحی هستند.
هرگز مقاله خود را جهت بالا بردن شانس پذیرش مقاله به چندین ژورنال ارسال ننماییم. این موضوع علاوه بر مشکل اخلاقی در فرایند پژوهش می تواند پیامد های بدی برای محقق به دنبال داشته باشد.
منظور از ویرایش های محتوایی این است که بسیاری از مجلات ممکن است مباحث خاصی را مورد نظر داشته باشند که ممکن است در مقاله اولیه ما وارد نشده است. مثلا ما از ضریب پایایی بسیار کم اهمیت آلفای کرونباخ استفاده کرده ایم اما در این ژورنال حتما باید ضریب پایایی ترکیبی یا اشتراکی گزارش شود.ویژگی های ژورنال مناسب
یا مابخش مقدمه و بیان مسئله را جدا کرده ایم اما از نظر محتوایی مقاله های آن مجله باید شامل یک بخش ادبیات پژوهش باشند که همه این موارد داستان وار در آن یکجا و به هم تنیده وارد شده اند.
ویژگی های ژورنال مناسب
به همین شکل بعد از اعمال تغییرات محتوایی، موارد مربوط به ویرایش نگارشی مقاله را نیز اعمال کنید. در اینجا حتما چک کنید که مقاله هیچ غلط املایی یا انشایی نداشته باشد. همه چیز به درستی نوشته شده باشد و کاملا استانداردهای ارجاع دهی رعایت شده باشند. بعد از اجرای اصلاحات محتوایی و ویرایشی یکبار دیگر با چک لیستی تمام موارد را با استاندارد ها مطابقت می دهیم.
در نهایت به آن ژورنال و سردبیر و یا مسئول مربوطه یک ایمیل می زنیم که عمدتا این امکان در تمام سایت های آن ژورنال ها به صورت استاندارد در نظر گرفته شده است.
و در این نامه موضوع مقاله، چکیده ای از آن و علت ارسال مقاله خود به آن ژورنال را بیان می کنیم و ذکر می کنیم که تمام استاندارد های مجله شما را در مقاله خود لحاظ کرده ایم و در پایان از حسن توجه آن ها و داوری تشکر می نماییم. همچنین یک سری اطلاعات تکمیلی دیگری هم نیاز است که می بایست قبل از ارسال مقاله آماده کنیم.ویژگی های ژورنال مناسب
مثلا بعضی از مجلات می خواهند که تمامی جداول و اشکال به صورت جداگانه در یک فایل قرار داده شود یا فایل داده ها و یا فایل های اجرای مدل های پژوهش مثل CFA یا CFA MODIFICATION و غیره یا اینکه بیوگرافی کوتاهی از نویسندگان ارایه شود یک کار مهم دیگر این است که حتما چک کنیم که هیچ اثری از نویسندگان مقاله در مقاله ما نباشد (زیرا قرار است که مقاله برای داوران ناشناس باشد).
در حقیقت آن ژورنال ما را به عنوان مسئول مقاله می شناسد و در مراحل بعد این اسامی ارسال خواهد شد.
در نهایت مقاله ارسال می شود هرچند در برخی از ژورنال ها مقاله با همان نامه به سردبیر ارسال می شود اما بسیاری از مجلات سیستمی آنلاین برای ارسال مقاله دارند که با طی کردن مراحلی، مشخصات مقاله و نویسندگان دریافت می شود و در نهایت فایل مقاله را آپلود می کنیم. معمولا مجلات راهنمای کاملی برای نحوه ارسال مقاله در وب سایت خود دارند. تمام مراحل را به دقت طی میکنیم تا مقاله در اختار مجله قرار گیرد.
بعد محقق باید دقت کند که در صورتی مقاله شما در فرایند داوری قرار می گیرد که یک تاییدیه از طرف مجله به صورت ایمیلی یا به صورت یک پیام آنلاین دریافت کنید که تایید کند مقاله ما به درستی ارسال شده است و به دست مجله رسیده است. ممکن است مشکلات کوچکی مثل ناقص بودن اطلاعات یا فایل ها منجر به ارسال نامه ای از طرف ژورنال برای برطرف کردن این مشکلات شود .
فرایند داوری مقاله شما ممکن است بین چند هفته تا چند ماه طول بکشد. که البته ما در مرحله انتخاب ژورنال باید این مدت را در انتخاب خود لحاظ می کردیم.