

نگارش پایان نامه با گوگل اسکولار : هر دانشجویی برای نگارش پایان نامه خود نیاز به جستجوی آن لاین مقالات و پایان نامه های ثبت شده در اینترنت دارد. استفاده از گوگل اسکولار( Google scholar) ساده ترین راه دسترسی به مقالاتی است که در حوزه پژوهش شما انجام شده که با دانستن شیوه های استفاده از گوگل اسکولار به راحتی می توانید مطالب و مقالات مورد نظر خود را بیابید.آگاهی به نحوه ی استفاده از گوگل اسکولار به شما کمک می کند تا سریع تر به مطالب مورد نظر خود دست پیدا کنید.
نگارش پایان نامه با گوگل اسکولار
گوگل اسکولار شامل مقالات پژوهشگران دیگر، پایان نامه ها، کتاب ها، خلاصه مطالب و سایر مطبوعات علمی در هر زمینه تحقیقاتی می شود. با استفاده از گوگل اسکولار می توانید به تعداد زیادی از کارهای ناشران آکادمیک و انجمن های تخصصی و همینطور مقالات علمی موجود در وب دست یابید.
آیا گوگل اسکولار شامل کتاب هم می شود؟
بله. زمانیکه مراجع یک کتاب در دسترس جستجوگر باشند، شما می توانید به کتاب دسترسی داشته باشید.همچنین شما می توانید با استفاده از Library Search نزدیکترین کتابخانه به خود را که دارای این کتاب باشد، را پیدا کنید یا از web search جهت یافتن منابعی که این کتاب را می فروشند، استفاده کنید.
ایا مقاله پیدا شده قابل دانلود است؟
بستگی به منبع مقاله دارد. می توانید متن کامل مقالات را از طریق مجلات رایگان دریافت کنید.برای مقالاتی که در این مجلات نیستند شما و یا مؤسسه شما باید با آن مجلات مشترک شوید.بدون توجه به منبع، شما باید بتوانید برای تمام مقالات، abstract را مشاهده کنید. در صورتی که مقاله قابل دانلود و دسترسی نباشد می توانید ازپایگاه اینترنتی ایلرنیکا برای دانلود مقالات استفاده کنید .
چگونه از طریق نام مؤلف جستجو مقاله را انجام دهم؟
جستجوی مؤلف یکی از مؤثرترین روش ها در پیدا کردن مقاله ای خاص می باشد. اگر بدانید مؤلف مقاله شما چه کسی است، به راحتی می توانید نام خانوادگی او را به واژه های جستجوی خود اضافه کنید.
برای این کار کافیست نام مؤلف را در علامت گیومه وارد کنید: “d knuth”. برای افزایش تعداد نتایج، به جای نام کامل از حروف اول نام استفاده کنید.برای پیدا کردن یک مقاله خاص از یک نویسنده باید ابتدا نام خانوادگی اولین مؤلف مقاله را تایپ کنید و سپس چندکلمه از عنوان مقاله را نیز به صورت یک phrase در (“”) تایپ کنید. مثلا
” author:matthew marvel ” human capital”
چگونه از طریق عنوان جستجو را انجام دهم؟
عنوان مقاله را در علامت گیومه وارد کنید: “human capital” پژوهشگر Google به طور خودکار مقاله مربوطه و همینطور سایر مقالاتی را که این عنوان در آن ذکر شده پیدا می کند.
چگونه می توانم تحقیقاتی را که اخیراً در مورد موضوعی خاص انجام شده پیدا کنم؟
کافی است بر روی “مقالات اخیر” در سمت راست صفحه نتایج کلیک کنید تا این نتایج برای کمک به شما گروه بندی شده و بتوانید هر چه سریع تر به تحقیقات اخیر دست یابید. در ترتیب جدید عواملی مانند اهمیت مقالات پیشین مؤلف و مجله و همینطور متن کامل هر مقاله و اینکه چند بار به این مقاله استناد شده در نظر گرفته می شود.
نتایجی که به صورت [نقل مطلب] علامت گذاری شده چیست و چرا نمی توانم بر روی آنها کلیک کنم؟
اینها مقالاتی هستند که سایر مقالات علمی به آنها استناد شده اند، اما به صورت آنلاین وجود ندارند. تعداد زیادی از این مطالب علمی هنوز به صورت آفلاین هستند و تا زمانی که به صورت آنلاین درآیند، نتایجی که فقط به صورت نقل مطلب هستند می توانند به پژوهشگران کمک کنند تا آنجا که امکان دارد اطلاعات مربوطه زیادی را در این خصوص بدست آورند.
جستجوی پیشرفته در کجا قرار دارد؟
بر روی فلش قسمت جستجو در گوگل کلیک کنید. با فشردن این فلش قسمت جستجوی پیشرفته ی گوگل برای شما نمایش داده خواهد شد.
چگونه از انتشار مقالات جدید مطلع شوم؟
ابتدا موضوع مورد نظر خود را جستجو کنید. در هنگام نشان دادن نتایج در قسمت راست یا چپ ( در صورتی که صفحه گوگل شما فارسی باشد سمت راست و در صورتی که صفحه گوگل شما انگلیسی باشد در سمت چپ) یک پاکت نامه مشاهده می کنید. با کلیک بر روی آن و نوشتن ایمیل خود می توانید جدیدترین مقالاتی که در زمینه مورد نظرتان منتشر شده در ایمیل خود دریافت کنید.
خدمات موسسه پیشگامان مسیر دانش
-
اکسپت مقاله و چاپ مقاله , ISC , ثبت مقاله اسکوپوس , چاپ مقاله اسکوپوس، پذیرش مقاله isi به صورت تضمینی در مجلات معتبر
-
پذیرش مقاله و چاپ مقاله در نشریات داخلی و خارجی
-
استخراج مقاله از پایان نامه و چاپ مقاله استخراج شده در مجلات بین المللی
-
ترجمه تخصصی و تضمینی مقالات علمی شما توسط مترجمان همان رشته