

دلایل ریجکت مقاله : چاپ مقاله و پذیرش مقاله در رشته ها و گرایش های مختلف در مجلات معتبر ISI,ISC,SCOPUS و علمی پژوهشی داخلی توسط گروه پژوهشی پیشگامان مسیر دانش.
گروه پژوهشی پیشگامان مسیر دانش در زمینه چاپ مقاله isi ، استخراج مقاله ، چاپ مقاله isi در کمترین زمان ، هزینه چاپ مقاله isi ، چاپ مقاله فوری ، ثبت مقاله اسکوپوس و … فعالیت می نماید.
وقتی شما مقاله ی خود را به مجلات علمی معتبرمی فرستید به دلایل مختلفی ممکن است که با ریجکت و عدم پذیرش آن روبرو شوید. ریجکت مقاله به معنای بی ارزش بودن کار علمی شما نیست. نکته بسیار مهم اینست که با ریجکت مقاله، شما با اصلاحیه ی کار خود نیز روبرو شده و میتوانید با رفع اشکالات آن دوباره برای اکسپت مقاله خود تلاش نمایید.
دلایل ریجکت مقاله
باید در نظر داشته باشید که جلوگیری از اشتباهات اساسی یک امرشدنی است و با رفع آنها میتوانید نظر موافق داوران را نسبت به مقاله ی خود جلب کرده و در اخذ پذیرش و چاپ مقاله گام موثری بردارید .برای اجتناب از اشتباهاتی که باعث ریجکت مقاله ی شما میشود در وهله ی اول باید آنها را بشناسید :
1- در درجه اول باید مطمئن شوید که هدف مجله ای که برای چاپ مقاله انتخاب میکنید با موضوع مقاله ی شما متناسب است.در نتیجه قبل از ارسال مقاله چک کردن ژورنالی که برایش مقاله میفرستید بسیار مهم است.دلایل ریجکت مقاله
2- ممکن است موضوع مقاله شما کهنه یا تکراری باشد، در این حالت سردبیر با بررسی سرقت ادبی مقاله در تمام منابع علمی و همه مقالاتی که در ژورنال ها در مرحله بررسی و پذیرش مقاله هستند مقاله شما را رد می کند. این امر به آن معناست که ممکن است شما به طور همزمان با محقق دیگری در نقطه دیگری از دنیا در حال بررسی موضوعی یکسان باشید و هردو شما در حال اخذ پذیرش برای انتشار آن مقاله باشید بنابراین این مقاله موازی محسوب شده و رد می شود.
3- ممکن است مقاله شما به یکی از دلایل مانند تفسیر طولانی و بیش از اندازه نتایج، دشوار بودن درک مقاله و نداشتن قابلیت دنبال کردن مطلب، بیان غیر کافی مسائل مطروحه، ارائه نارسا اطلاعات، نقصان یک چارچوب معین برای مسیر حرکتی مقاله به سوی نتیجه، تفسیر کم یا بیش از حد یک مبحث، چکیده نامناسب و دلایلی از این قبیل رد شود که با انجام ویرایش علمی قابل حل است.
4- یکی از دلایل شایع در رد کردن سریع مقاله دلایل زبان انگلیسی است. معمولاً در این مورد سردبیر در جواب خود به وجود ضعف کلی در متن انگلیسی در متن اشاره می کند و معمولاً محقق را به انجام ویرایش توسط یک ویراستار نیتیو یا یک ویراستار حرفه ای تشویق می کند. گاهی این رد شدن صحیح و منطقی است و مقاله با انجام ویرایش نیتیو و رفع ایرادها پذیرفته می شود.دلایل ریجکت مقاله
گاها مواردی هم پیش می آید که مجله به دلایلی غیر از ضعف محتوایی یا ترجمه ای مقاله ای را ریجکت می نماید که این قبیل موارد احتمالا به سیاستهای داخلی مجله مربوط می شود.